• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
1 2 3 4 5 … 8 Dalej »
Desideria Zabini

Desideria Zabini
the way of water
This could be perfection
Or venom dripping in your mouth
sława
V
krew
czysta
genetyka
selkie
zawód
Niewymowna
Pierwsze co rzuca się w oczy to intensywnie błękitna barwa tęczówek. Błękitne, dokładnie tak jak morze, które gra nieustannie gdzieś wewnątrz jej duszy. Ma ciemne, brązowe włosy, które jednak farbuje regularnie na blond. Zawsze ma też pomalowane paznokcie; na czerwony lub czarny kolor.

Desideria Zabini
Wczoraj, 12:12  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 8 godzin(y) temu przez Desideria Zabini.)  

I have sea foam in my veins,
I understand the language of waves.

A daughter of the sea
tablica | playlista

Niewymowna. Zafascynowana meandrami ludzkiego umysłu, czego badaniom poświęca się w swojej pracy. Uroki i iluzje to jej specjalność, a ich wpływ na ludzki mózg z przyjemnością sprawdza w praktyce.
Narzeczona. Porzucona i niekochana, a przecież być kochaną jej obiecano, jeśli nie naprawdę to w oczach reszty świata.
Selkie. W której tkwi jakaś dziwna tęsknota jej przodków, ciągnąca ją na przestwór oceanu. Krew morskiej istoty zaszczepiła w niej jakąś niespokojność i niestałość samej wody, upodabniając ją do niej jednakowoż. Raz jest spokojną taflą, raz gwałtownym szkwałem.

The sea is like what we imagine knowledge to be:
dark, salt, clear, moving, utterly free.
W lustrze Ain Eingarp widzę... niekończące się morze. Bogin przyjmuje przy mnie formę... mnie samej, w sukni ślubnej, porzuconą przed ołtarzem. Amortencja pachnie mi... jodyną, świerczyną, wodą kolońską. Moje ulubione zaklęcie to... obliviate. Mój patronus przyjmuje formę... amfitryty lamparciej. Wróżbiarstwo to dla mnie... wskazówki. Czarna magia? Cóż... to tylko jedna z wielu ścieżek. Za swoje największe osiągnięcie uważam... rozpoczęcie pracy jako Niewymowna. Stoję po stronie... interesów rodziny Zabini. Moje serce należy do... nauki.

Illusions... or real illusions.
Within the illusions hide real illusions... from the real illusions, the illusions are created.
Within the truth hides the lie... within the lie hides the truth.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Desideria Zabini - przez Desideria Zabini - 12.04.2026, 20:51
RE: Desideria Zabini - przez Eutierria - Wczoraj, 12:11
RE: Desideria Zabini - przez Eutierria - Wczoraj, 12:12
RE: Desideria Zabini - przez Desideria Zabini - Wczoraj, 12:12

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny