• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Anglia Inne części Anglii Brighton [9.10] Ratunku, w mojej garderobie jest obcy facet

[9.10] Ratunku, w mojej garderobie jest obcy facet
Evil Queen
Kill them with success and bury them with a smile
V
krew
zdrajca krwi
genetyka
—
zawód
Niewymowna
Ma jasne włosy, jasne oczy i 177 centymetrów wzrostu. Chętnie chodzi w butach na obcasach, mimo wysokiego wzrostu. Potrafi uśmiechać się bardzo pięknie i ciepło, ale zwykle uśmiech ten jest absolutnie fałszywy.

Charlotte Kelly
05.02.2026, 10:12  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.02.2026, 10:13 przez Charlotte Kelly.)  
Charlotte nie zaalarmowały odgłosy kroków. Może powinny po Spalonej Nocy, ale dotąd w ogóle nie musiała zawracać sobie głowy takimi sprawami, a ona była pochłonięta wyborem pomiędzy zieloną a niebieską koszulą, więc z obecności Jonathana zdała sobie sprawę dopiero, gdy ten się odezwał.
Odwróciła się do niego, spoglądając przez chwilę na jego twarz, potem na wyciągniętą różdżkę, a potem... potem podniosła nieco wyżej najpierw niebieską, później zieloną koszulę.
- Która będzie bardziej pasowała? Niebieska świetnie współgra z kolorem oczu, ale ta zielona wydaje się świetnie komponować z włosami. Wzięłabym czerwoną, ale jest trochę przymała. Powinieneś więcej ćwiczyć, Johny - westchnęła Charlotte... czy może Charles, po czym odrzuciła chwilowo niebieską na bok i naciągnęła na umięśniony tors tę zieloną.
Jak gdyby nigdy nic odwróciła się do lustra i zabrała za zapinanie guzików.
Tak naprawdę nie chodziło o to, że spodziewała się, że Selwyn ją rozpozna: chyba nie wierzyła, że rzuciłby jakieś szkodliwe zaklęcie komuś w plecy.
- Muszę pożyczyć twoje ubrania, chodzenie w kobiecych, gdy jest się mężczyzną, pozostaje nieakceptowalne społecznie. Poza tym, niestety, moja sukienka się podarła, rozmiar mi się trochę zmienił - westchnęła, poruszając ramionami, by sprawdzić, czy ubranie nie opina nadto ramion, a potem zrobiła piruet przed lustrem, oglądając się ze wszystkich stron. Doszła do wniosku, że chociaż jako mężczyzna mogłaby spokojnie brnąć w morzu mdlejących niewiast, to jednak dobrze, że jest kobietą: kobieca moda była jednak znacznie ciekawsza i chyba wolała nosić sukienki od spodni. - Jako facet mam lepszy tyłek niż ty - oceniła z zadowoleniem, klepiąc się w pośladek zwrócony do lustra, a potem wreszcie spojrzała na Jonathana i uśmiechnęła się do niego diabelsko. - I wyglądam w tej koszuli lepiej niż ty.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Charlotte Kelly (1488), Jonathan Selwyn (1046)

Wiadomości w tym wątku
[9.10] Ratunku, w mojej garderobie jest obcy facet - przez Charlotte Kelly - 30.01.2026, 19:35
RE: [9.10] Ratunku, w mojej garderobie jest obcy facet - przez Jonathan Selwyn - 05.02.2026, 05:02
RE: [9.10] Ratunku, w mojej garderobie jest obcy facet - przez Charlotte Kelly - 05.02.2026, 10:12
RE: [9.10] Ratunku, w mojej garderobie jest obcy facet - przez Jonathan Selwyn - 10.02.2026, 14:38
RE: [9.10] Ratunku, w mojej garderobie jest obcy facet - przez Charlotte Kelly - 13.02.2026, 09:29
RE: [9.10] Ratunku, w mojej garderobie jest obcy facet - przez Jonathan Selwyn - 21.02.2026, 16:27
RE: [9.10] Ratunku, w mojej garderobie jest obcy facet - przez Charlotte Kelly - 23.02.2026, 10:00
RE: [9.10] Ratunku, w mojej garderobie jest obcy facet - przez Jonathan Selwyn - 06.04.2026, 21:30
RE: [9.10] Ratunku, w mojej garderobie jest obcy facet - przez Charlotte Kelly - 08.04.2026, 20:32

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa