18.08.2025, 11:37 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.08.2025, 14:31 przez Osiris Lupin.)
Oto profil twojej postaci
Możesz swobodnie edytować go i umieszczać w nim dodatkowe informacje o postaci, fabularne i mechaniczne notatki i wszystko inne, co tylko przyjdzie ci do głowy. Mamy też dla ciebie propozycję: uzupełnij pytania z poniższej ramki i zgłoś się za to po osiągnięcie.
Poznajmy się bliżej
♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... siebie w objęciach Decre, z jego kłami zanurzonymi w mojej szyi.
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... wampira, który nas wtedy zaatakował i który zabił Decre.
♦ Amortencja pachnie mi... ziołami, starymi książkami i wodą kolońską Blacka.
♦ Moje ulubione zaklęcie to... Everte Statum
♦ Mój patronus przyjmuje formę... pumy.
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... całkiem ciekawy odmóżdżacz, w który niespecjalnie wierzę.
♦ Czarna magia? Cóż... zajmuję się nekromancją, czarnej magii nieco liznąłem, ale nie powiedziałbym, że jestem jakimś wielkim specjalistą.
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... pójście własną drogą i założenie baru, w którym mogę być po prostu sobą, roztrzepanym Argentyńczykiem, który pomiędzy podawaniem piwa klientom gra na gitarze i śpiewa. Mogłem przecież pójść ścieżką, którą wybrała mi rodzina, a jednak wykazałem się w tym temacie dużą sprawczością i samodzielnością.
♦ Stoję po stronie... swojej własnej. Nie należę do żadnej z walczących grup, bo wojna niekoniecznie mnie interesuje, przynajmniej dopóki nie jest to konieczne.
♦ Moje serce należy do... takiego jednego Blacka.