• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
1 2 3 4 5 … 8 Dalej »
Osiris 'Ozzie' Lupin

Osiris 'Ozzie' Lupin
Śpiewający właściciel pubu.
El amante vive las relaciones con pasión, con entrega absoluta, con romanticismo.
krew
genetyka
zawód
Ma brązowe włosy, oczy zmieniające kolor - przez zieleń, niebieski i szarość, zawsze ze złotym połyskiem, jest raczej niewysoki (172 cm wzrostu). Dużo gestykuluje, jak to Latynos. Gdy się denerwuje przeklina po hiszpańsku i w ogóle chętnie porozumiewa się w swoim drugim rodzimym języku, zwłaszcza w obecności osób, przy których się czuje swobodnie. Nawet gdy mówi po angielsku słychać u niego ten specyficzny akcent, pełen zaciągania. Jego ruchy są swobodne, niemal taneczne, a nawet gdy chodzi porusza biodrami niczym kociak.

Osiris Lupin
18.08.2025, 11:37  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.08.2025, 14:31 przez Osiris Lupin.)  

Oto profil twojej postaci

Możesz swobodnie edytować go i umieszczać w nim dodatkowe informacje o postaci, fabularne i mechaniczne notatki i wszystko inne, co tylko przyjdzie ci do głowy. Mamy też dla ciebie propozycję: uzupełnij pytania z poniższej ramki i zgłoś się za to po osiągnięcie.

Poznajmy się bliżej

♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... siebie w objęciach Decre, z jego kłami zanurzonymi w mojej szyi.
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... wampira, który nas wtedy zaatakował i który zabił Decre.
♦ Amortencja pachnie mi... ziołami, starymi książkami i wodą kolońską Blacka.
♦ Moje ulubione zaklęcie to... Everte Statum
♦ Mój patronus przyjmuje formę... pumy.
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... całkiem ciekawy odmóżdżacz, w który niespecjalnie wierzę.
♦ Czarna magia? Cóż... zajmuję się nekromancją, czarnej magii nieco liznąłem, ale nie powiedziałbym, że jestem jakimś wielkim specjalistą.
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... pójście własną drogą i założenie baru, w którym mogę być po prostu sobą, roztrzepanym Argentyńczykiem, który pomiędzy podawaniem piwa klientom gra na gitarze i śpiewa. Mogłem przecież pójść ścieżką, którą wybrała mi rodzina, a jednak wykazałem się w tym temacie dużą sprawczością i samodzielnością.
♦ Stoję po stronie... swojej własnej. Nie należę do żadnej z walczących grup, bo wojna niekoniecznie mnie interesuje, przynajmniej dopóki nie jest to konieczne.
♦ Moje serce należy do... takiego jednego Blacka.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Osiris 'Ozzie' Lupin - przez Osiris Lupin - 15.08.2025, 21:13
RE: Osiris 'Ozzie' Lupin - przez Cliodna - 18.08.2025, 11:37
RE: Osiris 'Ozzie' Lupin - przez Cliodna - 18.08.2025, 11:37
RE: Osiris 'Ozzie' Lupin - przez Osiris Lupin - 18.08.2025, 11:37

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny