31.05.2025, 09:46 ✶
(30.05.2025, 12:55 )Eutierria napisał(a):
Podziemne Ścieżki są wyłączone z rzutów. Jeżeli czyjaś lokacja znajduje się na Ścieżkach, wystarczy to odnotować tak jak tutaj. Ósmego września zmieniło się miejsce, które służyło jako przejście na Ścieżki (twoja postać o tym wie, ponieważ posiada przewagę Znajomość półświatka II). Żaden ze Śmierciożerców nie otrzymał zadania podpalania lokali na Ścieżkach.
Nie rzucasz na lokacje, których nie posiadasz i w których nie mieszkasz - nie wiem, czym jest Burke's Atelier na Horyzontalnej i jakie ma znaczenie dla twojej postaci, ale wiem za to, że lokacją rodową rodziny Burke jest Borgin & Burke's przy Alei Śmiertelnego Nokturnu. Jeżeli masz problem z wyczajeniem które lokacje są rodowe, są one podlinkowane w na liście rodzin oraz znajdują się na liście lokacji. Na Borgin & Burke's nikt nie rzuca, bo Śmierciożercy użyli na tej lokacji karty Zasłony Dymnej w pierwszej części wydarzenia - na dole pierwszego posta znajduje się informacja o „lokacjach zwolnionych z rzutów”.
Jeżeli czegoś nie zrozumiałam, to daj znać, bo wysypianie się jest mi ostatnio dalekie, a zdaję sobie sprawę z tego, że dołączenie do trwającego wydarzenia może być zagmatwane.
Dziękuję za odpowiedź.
Postaram się nie dokładać do chronicznej bezsenności.
Skoro B&B jest siedzibą rodową Burke to ten element mogę zignorować: http://secretsoflondon.pl/showthread.php...09#pid1209 ?
Odnośnie rzucania na spalonej to postaram się ogarnąć rzut i nie wtrącać się w trwające misje. Trochę okrzepnę na forum i w świecie przedstawionym zanim zacznę wpływać na fabułę. Dziękuję za zrozumienie.
Pozdrawiam