06.02.2023, 19:23 ✶
Pani Brenno,
Musiałem uciekać. Byłem straszliwie głodny, wolałem zmyć się z zasięgu wzroku.
Dziękuję za list, nie zdążyłem do Pani napisać, a już mnie Pani ubiegła.
Nie będę o niego rozpytywać, nie jestem samobójcą. Raz już mnie zabił więc jeszcze nie jestem gotowy stanąć naprzeciw niemu. Muszę się podszkolić aby pożałował raz na zawsze, że się na mnie przyczaił. Następnym razem to ja będę drapieżnikiem a on zwierzyną. Także nie będę go szukać na własną rękę choć mam nadzieję, że pamięta Pani, że mogę pomóc w każdy możliwy sposób byleby dopaść drania.
Jestem przekonany, że Śmierciożercy lada moment zapomną o moim istnieniu i śmierci. Wątpię aby mugolak miał zajmować im głowy. Zostanę anonimowo przez najbliższy kwartał.
Dzięki, porozmawiam z Alice. Zajmę się tym.
Czy udało się Pani znaleźć Charlesa? Nie mogę złapać z nim kontaktu.
Pozdrawiam,
Cody B.
Musiałem uciekać. Byłem straszliwie głodny, wolałem zmyć się z zasięgu wzroku.
Dziękuję za list, nie zdążyłem do Pani napisać, a już mnie Pani ubiegła.
Nie będę o niego rozpytywać, nie jestem samobójcą. Raz już mnie zabił więc jeszcze nie jestem gotowy stanąć naprzeciw niemu. Muszę się podszkolić aby pożałował raz na zawsze, że się na mnie przyczaił. Następnym razem to ja będę drapieżnikiem a on zwierzyną. Także nie będę go szukać na własną rękę choć mam nadzieję, że pamięta Pani, że mogę pomóc w każdy możliwy sposób byleby dopaść drania.
Jestem przekonany, że Śmierciożercy lada moment zapomną o moim istnieniu i śmierci. Wątpię aby mugolak miał zajmować im głowy. Zostanę anonimowo przez najbliższy kwartał.
Dzięki, porozmawiam z Alice. Zajmę się tym.
Czy udało się Pani znaleźć Charlesa? Nie mogę złapać z nim kontaktu.
Pozdrawiam,
Cody B.