24.03.2025, 20:53 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.03.2025, 20:55 przez Stanley Andrew Borgin.)
Dzień dobry,
Przyszedłem zrobić podjebe na siebie i powiedzieć, że trochę się pogubiłem w tańcu, a Livka mnie wyjaśniła dopiero jak już zostało kliknięte "wyślij". Proszę o wybaczenie swoich win.
Czy moglibyśmy anulować rzuty (1 z 2) z tego posta, ponieważ zostały zrobione dwa rzuty, a legalnie można jeden.
Dodatkowo pytania, abym w przyszłości nie musiał robić samopodjeby:
1. Jeżeli w wątku są 3 postacie, to mamy 3 rzuty (po 1 na osobę)?
2. Interpretacja powyższego zdania (które zostało zakodowane) w odniesieniu do Pieczonego Londynu - jest JEDEN RZUT na całą sesję czy na akcję (np. na jakiś parkour osobny rzut można zrobić, a na inną akcję później jeszcze inny)?
Za wszystkie winy serdecznie przepraszam i obiecuję poprawę (no chyba, że znowu zapomnę o tym i się pomylę).
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru
Przyszedłem zrobić podjebe na siebie i powiedzieć, że trochę się pogubiłem w tańcu, a Livka mnie wyjaśniła dopiero jak już zostało kliknięte "wyślij". Proszę o wybaczenie swoich win.
Czy moglibyśmy anulować rzuty (1 z 2) z tego posta, ponieważ zostały zrobione dwa rzuty, a legalnie można jeden.
Dodatkowo pytania, abym w przyszłości nie musiał robić samopodjeby:
Kod:
Postać ma jedną próbę na to czy podjęta akcja uda się lub nie uda2. Interpretacja powyższego zdania (które zostało zakodowane) w odniesieniu do Pieczonego Londynu - jest JEDEN RZUT na całą sesję czy na akcję (np. na jakiś parkour osobny rzut można zrobić, a na inną akcję później jeszcze inny)?
Za wszystkie winy serdecznie przepraszam i obiecuję poprawę (no chyba, że znowu zapomnę o tym i się pomylę).
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru
"Riddikulus!"
- Danielle Longbottom na widok Stanleya Bo[r]gina
"Jestem dumna, że pomagałeś podczas zamachu."
- Stella Avery na wieści o udziale Stanley w walkach podczas Beltane 1972