04.03.2025, 14:41 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.03.2025, 14:41 przez Ambroise Greengrass-Yaxley.)
Hejko. Wyszło nam techniczne pytanie odnośnie tego, czy po odblokowaniu rzutów powinnyśmy rzucać na straty w jeszcze jednej nieuwzględnionej lokacji.
Otóż fabularnie od wielu lat wynajmuję kawalerkę, w której moja postać już od dawna nie bywa, ale nie może przedwcześnie zerwać tego najmu. Więc to mieszkanie jest, generuje koszty i zgrzytanie zębami. Jest dla mnie na tyle nieistotnym elementem (poza byciem obciążeniem), że nawet o nim nie pomyślałam przy rzucaniu.
To nie jest moja własność. Kluczy też już nie mam, bo dostała je Roselyn (która zresztą deklaruje je jako miejsce pobytu na pożary). Natomiast ja jestem w dokumentach najmu. Nie mam go w kp ani nic.
Czy mamy na to rzucać? Jeśli tak, to czy ja, czy Roselyn? Czy to obojętne?
Obie już rzucałyśmy na swoje losy - to byłby dorzut
Otóż fabularnie od wielu lat wynajmuję kawalerkę, w której moja postać już od dawna nie bywa, ale nie może przedwcześnie zerwać tego najmu. Więc to mieszkanie jest, generuje koszty i zgrzytanie zębami. Jest dla mnie na tyle nieistotnym elementem (poza byciem obciążeniem), że nawet o nim nie pomyślałam przy rzucaniu.
To nie jest moja własność. Kluczy też już nie mam, bo dostała je Roselyn (która zresztą deklaruje je jako miejsce pobytu na pożary). Natomiast ja jestem w dokumentach najmu. Nie mam go w kp ani nic.
Czy mamy na to rzucać? Jeśli tak, to czy ja, czy Roselyn? Czy to obojętne?
Obie już rzucałyśmy na swoje losy - to byłby dorzut

Because no matter how long the night
It's always darker
When the light burns out
And the sun goes down
It's always darker
When the light burns out
And the sun goes down