01.03.2025, 01:17 ✶
Londyn 04.09.72
Drogi Aidanie,
Zaintrygowało mnie Twoje ogłoszenie matrymonialne, a dokładniej to, co w nim napisałeś. Przyznam, że niewielu mężczyzn potrafi tak skutecznie przyciągnąć uwagę czarującej czarownicy, jak Ty. Od razu pomyślałam: Cóż za zuchwały mężczyzna, który tak odważnie poszukuje miłości w tak nieprzewidywalnym świecie! A przy okazji, jaki przystojny!
Jeśli więc szukasz kogoś, kto potrafi zaskoczyć, zaintrygować i wprowadzić odrobinę magii do Twojego życia, to nie szukaj dalej. Moją czarującą, słodką norkę na Nokturnie wypełnia zapach świeżo parzonej kawy i aromatycznych ciastek z kremem, które potrafią rozbudzić najgłębsze pragnienia.
Nie obawiaj się, Aidanie, nie zamierzam rzucać na Ciebie żadnych uroków bez Twojej zgody.
Przyjdź, Aidanie, nie bądź niegrzeczny. Z Twojego ogłoszenia wiem, że jesteś mężczyzną, który docenia dobre smaki, nie zawiedziesz się!
Z niecierpliwością czekam na Twoją odpowiedź, a może i na wspólne mieszkanie w kociołku pełnym lukru i gorącej miłości.
XOXO (ślady szminki - podejrzanie wąskie wargi, masz wrażenie, jakby trochę męskie)
Twoja przyszła czarownica
Do listu zostało dołączone zdjęcie i adres