• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 8 Dalej »
Astaroth Yaxley

Astaroth Yaxley
Panicz Z Kłami
Hot blood these veins
My pleasure is their pain
krew
genetyka
zawód
Bardzo wysoki - mierzy 192 cm wzrostu. Z reguły ubiera się w czarne bądź stonowane kolory, ale można go spotkać w wielobarwnym ubiorze. Włosy ciemnobrązowe, oczy zielone. Jest bardzo blady, ma sine wokół oczu, które nieco jaśnieje, kiedy jest nasycony, ale to nieczęsto się zdarza.

Astaroth Yaxley
03.01.2025, 15:49  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.06.2025, 21:44 przez Astaroth Yaxley.)  

Lato 1972

dokonania fabularne

opis

postępy

opis

rozgrywki

4 września 1972 • responsibility • Rozterki emocjonalne doprowadziły mnie do nadużycia eliksirów nasennych, a te z kolei sprawiły, że nieco mi się namieszało w głowie - przestałem rozróżniać jawy od snu. Świadkiem tego była Geraldine, która po dłuższej nieobecności wróciła do mieszkania. Niestety, musiała gdzieś pędzić, więc zabrała psy i obiecała, że wróci.
STARRING: GERALDINE YAXLEY
7 września 1972 • Isn't everyone's family a little fucked up? • Geraldine wpadła do mieszkania żeby skontrolować, co ze mną i ogólnie się przywitać, pogadać jak to siostra z bratem, ale ja potrafiłem myśleć tylko o zdobyciu eliksiru nasennego.
8 września 1972, południe • konflikt interesów • Rano, a właściwie w południe, ale dopiero wszyscy wstawaliśmy, natknąłem się niespodziewanie na Ambroise'a w naszej kuchni. Może nie byłby to dla mnie duży szok, gdyby nie był półnagi... Ponarzekałem jemu i Geraldine, że mogliby nie obściskiwać się na kuchennych blatach, w międzyczasie wziąłem prysznic, a potem wróciłem spać.
STARRING: AMBROISE GREENGRASS, GERALDINE YAXLEY
8 września 1972, wieczór • SPALONA NOC: World on Fire • Po tym jak zostałem oblany czerwoną farbą, znalazła mnie Geraldine wraz z Ambroise'em. Kiedy przedzieraliśmy się przez tłumy by dotrzeć do mieszkania tego drugiego, natknęliśmy się na oprychów, którzy dodawali do ognia. Postanowiliśmy rozpoznać jednego z nich, a właściwie to ja z Geraldine postanowiliśmy. Niestety, zauważyli nas, więc uciekaliśmy. Podczas ucieczki uratowałem dziewczynę przed zaklęciem. Nie chciałem od niej nic za uratowanie życia, szczególnie że byłem współodpowiedzialny za atak oprychów.
8 września 1972, wieczór • SPALONA NOC: check point • Dotarliśmy do kamienicy, w której mieszka Ambroise, ale zdaje się na pierwsze rzuty oka i stuknięcia w drzwi sąsiadów, że wszyscy już się ewakuowali. Roise idzie po swoje rzeczy na górę, a my sprawdzamy resztę.
8 września 1972, wieczór • SPALONA NOC: team meeting • Na klatce kamienicy, w której mieszka Ambroise, spotykamy jednak dwie osoby - znajomych Roise'a i Ger. Okazuje się, że jednym z nich jest Benek, którego znam ze Stanów. Wszyscy nagle zmieniają moje plany ewakuacji do Snowdonii, chwaląc się lepszym miejscem. Nie zdaję sobie sprawy z tego, że to podstęp.
STARRING: AMBROISE GREENGRASS, BENJY FENWICK, ELIAS BLETCHLEY, GERALDINE YAXLEY
11 września 1972, noc • can you remember who you were • polowanie czy też tropienie - w trakcie
12 września 1972, wieczór • Fire and the Flood • polowanie czy też tropienie - w trakcie
STARRING: AMBROISE GREENGRASS, BENJY FENWICK, CORNELIUS LESTRANGE, ELIAS BLETCHLEY, GERALDINE YAXLEY, PRUDENCE BLETCHLEY, ROMULUS POTTER
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Astaroth Yaxley - przez Astaroth Yaxley - 03.12.2023, 20:29
RE: Astaroth Yaxley - przez Lady Carmilla Sanguina - 18.01.2024, 20:42
RE: Astaroth Yaxley - przez Lady Carmilla Sanguina - 18.01.2024, 20:43
RE: Astaroth Yaxley - przez Astaroth Yaxley - 18.01.2024, 20:43
RE: Astaroth Yaxley - przez Astaroth Yaxley - 19.01.2024, 21:44
RE: Astaroth Yaxley - przez Astaroth Yaxley - 19.01.2024, 21:47
RE: Astaroth Yaxley - przez Astaroth Yaxley - 19.01.2024, 21:48
RE: Astaroth Yaxley - przez Astaroth Yaxley - 03.01.2025, 15:49

• Pokaż wersję do druku