30.12.2024, 12:17 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.12.2024, 15:07 przez Brenna Longbottom.)
Patrzę
Na to, jak twój blask odbija się w śniegu: ... mogłabym wpisać tutaj bardzo wiele postaci, bo jest kilka, których kreacja zasługuje na uznanie, ale moja nominacja wędruje do Basiliusa, bo uwielbiam kreację tej postaci i wszystkie złośliwostki, jakie padają w narracjach
Na to, jak rozświetlasz noc: ... Erik, za całokształt, sesja dobrana więc pierwsza lepsza z brzegu, bo chodzi ogólnie o to, w jaki sposób grany jest Erik – uwielbiam tę postać i rozgrywki z nią
Na to, jak zamrażasz serca: ... Stanley, mój ulubieniec po stronie mroku. To postać, która robi złe rzeczy, ale przy tym nie jest groteskowo zła, umie być zabawna, bez popadania w przesadę, a nie każdemu taki balans wychodzi. Dalej jesteś moim numerem trzy i cierpliwie czekam na odpis

Na to, jak przełamujesz lód: ... Heather, która na podlinkowanej sesji oznajmiła swojemu kochanie, że nie, nie lecą razem, bo ona musi wygrać, a poza tym wiele razy na sesjach wywołała uśmiech na moich ustach. Bardzo lubię kreację postaci Heath, jej wybuchowość i szczerość (i of course naszą relkę), a jest szczególnie zabawna w pakiecie z Cameronem (jak nie może być zbiorowa sesja to klik)
Na to, jak całujecie się pod jemiołą: ... Woody i Quintessa zejdźcie się w końcu znowu, CZEKAMY NA TO. Wahałam się przez chwilę, czy nie Mona i Icarus, bo to też urocza para, i też wracająca do siebie po latach albo Sauriel i Victoria, ale to uwodzenie na plaży zgrabną łydką sprawiło, że Woody i Tessa wygrali, a Sauriela i Vikę i tak już zgłoszono. Poza tym ogólnie uwielbiam i Woody'ego i Tessę, kocham, że dołączyliście do rodziny

Na to, jak iskrzycie: ... Electra i Jessie - bo są uroczy razem (zresztą Jessie ogólnie jest uroczy - Ela też, ale z nią na razie niewiele pisałam
) Mogłabym też dać Jessiego i Theo, ale niestety w ich wspólnej sesji byłam i ja, więc nie bardzo mogę wrzucić w tę kategorię. Jest sporo ciekawych relacji, sporo ich już jednak pojawiło się w poprzednich nominacjach, chciałabym więc wyróżnić te dwie postacie, które dotąd się nie przewinęły tak często, a są bardzo ciekawie kreowaneNa to, jak topniejecie: ... Morpheus i Vakel - bo potrafią perfekcyjnie zranić się nawzajem, nawet po tylu latach, a akcja z listami i z tortem to mistrzostwo
Na to, jak lepisz ze śniegu: ... Vincent Prewett - Jelonek ma totalny talent do ładnego układania takich rzeczy.
Czuję
Oczarowanie: ... Atreus, w sumie też za całokształt, ale wrzucam sesję, która była jedną z tych, których pisanie najbardziej mnie wciągnęło na forum i można powiedzieć, że mnie oczarowała. Lubię z tobą tworzyć różne historie
Rozbawienie: ... Basilius - kocham piątki trzynastego i każda sesja z tego cyklu okropnie mnie bawiła. Mówiłam już, że uwielbiam Basiliusa ogólnie, to tu dodam, że w naszych fabułach kocham, w jaki sposób chwytasz i rozwijasz to, co rzucę, i jak pięknie wrzucasz rzeczy od siebie, który z kolei ja mogę podchwycić
Smutek: ... Millie – kibicuję, by się jej ułożyło, bo panna Moody miota się teraz i próbuje znaleźć swoje miejsce. Wahałam się tutaj czy ona, czy Laurent - bo chłopakowi ostatnio ciężko było w życiu, a Florence bardzo by chciała, żeby wreszcie wszystko się u niego poskładało.
Siłę: …Ginny, za bycie towarzyszką włamów do grobowców. Przy Bren byłby to Erik (ale jego wpisałam tu rok temu), Heather i Dora, a u Charlotte Jonathan, ale tu już postacie albo multi graczy gdzieś wyróżniłam

Nadzieję: ... Theo, Jessie i Rita, nie każcie wybierać mamie między dziećmi, skoro to i tak nie do ankietyxd (A jak trzeba wybrać, to Theo, ale dlatego, że Jessie i multi Rity są w innych kategoriach
) Cała trójka jest absolutnie urocza.Don't promise to live forever. Promise to forever live while you're alive.