• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Wyspy Brytyjskie Szkocja Hogsmeade i Hogwart [28.06.1972] Meet you at the graveyard

[28.06.1972] Meet you at the graveyard
Czarodziejska legenda
She should be sure in her soul that the most terrifying thing in the forest was her.
krew
genetyka
zawód
Wiedźma, która mieszkała w domku stojącym na kurzych nogach. Jadła dzieci na śniadanie — i prawdopodobnie na obiad i do herbaty.

Baba Jaga
23.06.2024, 05:39  ✶  
Timmy spojrzał na niego groźnie. Bardzo groźnie nawet, bo brat zwyczajnie pierdolił jak zwykle. Zamiast narzekać to przyłożyłby się do roboty, a nie jeszcze tutaj w jakieś dyskusje z nim wchodził. To miała być prosta dwudziestominutowa przygoda. Wchodzą i wychodzą, a nie kłapią o głupotach.

Już miał mu powiedzieć, żeby dupę sobie rozświetlił, ale oparł się nierówno o kamienny piedestał i stracił równowagę.

- Nadgodziny? Wyrównanie? A co tobie mało, że tutaj fant proszę ja ciebie patrz jaki dobry? Wygląda na pierwszy rzut oka na autentyczny, a nie jakiś wyciągnięty ze śmietnika - trochę co prawda śmierdział dymem, ale nie on pierwszy, nie ostatni co go Timmy trzymał w rękach. Nie dawał jakoś bardzo, więc co najwyżej była na nim jakaś mini klątewka, a może zwyczajnie tylko zaśmierdział od wilgoci i tylko mu się wydawało.

Zmarszczył brwi, wyraźnie niezadowolony z dalszego utyskiwania młodszego brata, ale mimo wszystko potarł zegarek o spodnie. Wyglądał odrobinę lepiej, ale mógł się poświęcić, więc jeszcze parę kółek w materiał nogawki i wyglądał jak prawie nowy. Nachuchał w niego i przetarł tarczę mankietem.
- Masz. Już bez gleby. Ładny, czysty. Jak chcesz dezynfekcję to ci zaraz różdżką machnę, ale nie wiem czy się nie zamachnę źle i nie wsadzę ci jej do nosa BO TAK TYM ŚWIATŁEM TRZĘSIESZ - obruszył się już nie na żarty.

- Czy ja ci muszę tłumaczyć jak krew mamusi działa? - zapytał zniecierpliwiony. - W chuju mam te klątwy, chcę wiedzieć czy to podróbka czy autentyk. Ja wiem że wzrok to ja mam wybitny, tak samo jak i ekspertyzę, ale nawet ja mogę się pomylić bo... - trzęsiesz tym światłem.

Tim się wyprostował, a potem wpakował ten zegarek do kieszeni, tak jakby przed chwilą sprawdzał na nim co najwyżej godzinę. Ale nie miał pojęcia która była, bo wskazówki zacięły się na szóstce i dziewiątce, pokazując za piętnaście szóstą.
- Przepraszam panów, ale może widzieli panowie gdzieś w okolicy dziewczynkę? - nastała pauza. Krótka, bo kobieta chyba zauważyła puste spojrzenie starszego z mężczyzn. - Podobna do mnie, ma na imię Fiona. Odrobinę sepleni kiedy mówi. Zgubiłam ją i strasznie się martwię...
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Baba Jaga (1225), William Fletcher (1587)

Wiadomości w tym wątku
[28.06.1972] Meet you at the graveyard - przez Baba Jaga - 31.05.2024, 14:32
RE: [28.06.1972] Meet you at the graveyard - przez William Fletcher - 31.05.2024, 15:12
RE: [28.06.1972] Meet you at the graveyard - przez Baba Jaga - 23.06.2024, 05:39
RE: [28.06.1972] Meet you at the graveyard - przez William Fletcher - 01.07.2024, 15:34
RE: [28.06.1972] Meet you at the graveyard - przez Baba Jaga - 09.07.2024, 22:55
RE: [28.06.1972] Meet you at the graveyard - przez William Fletcher - 21.07.2024, 01:22

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa