• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Anglia Inne części Anglii Manchester [31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie

[31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie
Dumbass bisexual
"Każdy problem ma rozwiązanie. Jeśli nie ma rozwiązania, to nie ma problemu."
sława
IV
krew
półkrwi
genetyka
widmowidz
zawód
Historyk magii, pisarz, dziennikarz
Brązowe włosy, granatowe, błyszczące oczy, kapelusz i wieczny uśmiech na twarzy! Isaac ma 186 cm wzrostu, więc na randkę przygotuj szpilki:* Pachnie dymem, bursztynem oraz wanilią.

Isaac Bagshot
06.06.2024, 16:34  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.06.2024, 16:35 przez Isaac Bagshot.)  
Isaac starał się przekazać wszystko w jak najbardziej prosty sposób. Mówił to co czuł, nie zastanawiając się nad drugim dnem poszczególnych słów. Ufał, że Anthony będzie wiedział jak w kontekście ich rozmowy zinterpretować “dobroć” czy “umniejszanie”.
Czy myślał, że kiedykolwiek jego uzewnętrznienie się w kwestiach związkowych będzie dla kogoś rozrywką? Nie. Uśmiechnął się więc lekko kącikiem ust, widząc rozbawienie na twarzy mężczyzny. Może po prostu przyszedł tutaj tylko po to, żeby zabić nudę?
- Hmm tak pan myśli? Że słowa nie są odpowiednią drogą do czyjegoś serca? “Dziękuję, że jesteś”, “wiem, że się starasz”, “tęskniłem za tobą”, “cieszę się, że mogę teraz tu z tobą siedzieć”, “robienie przetworów jest nudne, ale z tobą mogę je robić codziennie” i tak dalej…- Powiedział i zaczął przesuwać puste słoiki bliżej Anthony'ego. Wstał i podniósł jedno z naczyń, które pełne było wydrylowanych już owoców. Postawił je na stole.
- Panie Shafiq, proszę użyć łyżki i napełniać słoiki owocami. Tak do połowy.- Poprosił.- Nie znalazł pan zrozumienia, ponieważ pańska sympatia nie wiedziała co odpowiedzieć na pana wyznania? Czy może nie wie co do pana czuje?- Zapytał, siadając z powrotem na swoim miejscu i zabierając się za przekładanie owoców.- Niektórzy nie są przyzwyczajeni do mówienia o uczuciach. A zwłaszcza pokolenie wychowywane przez ludzi, którzy przeżyli wojnę. W tamtych czasach uczucia nie były w cenie. Trzeba było myśleć o przetrwaniu i zamknąć umysł, żeby psychika mogła poradzić sobie ze śmiercią bliskich. Mój tatuś…- Zawiesił na chwilę głos, marszcząc lekko brwi.- … badał ten temat, żeby zrozumieć postępowanie swojego ojca. Mi zresztą też jest to bliskie, ze względu na moja drugą książkę. Ale to tylko taka dygresja.- Powiedział i spojrzał na Shafiq'a, kiedy ten zapytał o jego związek. Nie przerwał jednak przekładania owoców do słoików.
- Byłem, ale nie chciała ze mną podróżować, więc się rozstaliśmy. To było jakieś pięć lat temu.- Powiedział.- Chętnie bym do tego wrócił. Każdy chce być przez kogoś kochany.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Anthony Shafiq (2541), Isaac Bagshot (1823)

Wiadomości w tym wątku
[31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie - przez Anthony Shafiq - 15.05.2024, 23:12
RE: [31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie - przez Isaac Bagshot - 17.05.2024, 15:37
RE: [31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie - przez Anthony Shafiq - 18.05.2024, 23:26
RE: [31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie - przez Isaac Bagshot - 22.05.2024, 19:19
RE: [31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie - przez Anthony Shafiq - 24.05.2024, 14:57
RE: [31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie - przez Isaac Bagshot - 03.06.2024, 19:59
RE: [31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie - przez Anthony Shafiq - 04.06.2024, 20:02
RE: [31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie - przez Isaac Bagshot - 06.06.2024, 16:34
RE: [31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie - przez Anthony Shafiq - 11.06.2024, 13:37
RE: [31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie - przez Isaac Bagshot - 15.06.2024, 15:26
RE: [31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie - przez Anthony Shafiq - 19.06.2024, 09:25

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa