• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Wyspy Brytyjskie Szkocja Hogsmeade i Hogwart [28.06.1972] Meet you at the graveyard

[28.06.1972] Meet you at the graveyard
Sneaky Lord
i am the architect
of my own destruction
krew
genetyka
zawód
Mierzy 170 centymetrów wzrostu. Jest normalnie zbudowany, chociaż odkąd jego siostra pracuje w Dziurawym Kotle, zyskał mały, piwny brzuszek. Nierówno obcięte, kręcone, ciemne włosy. Sporadycznie kilka blizn na twarzy. Ubiera się w ciemne kolory, najchętniej chodziłby tylko w czarnych koszulach i płaszczach. Poranione dłonie wskazują na to, że nie boi się fizycznej pracy.

William Fletcher
31.05.2024, 15:12  ✶  
— Najchętniej to bym rozświetlił drogę wyjściową z tego kurwidołka — odparł z rezygnacją, po czym głośno westchnął. Rozejrzał się jeszcze smętnie po cmentarzu, po czym wrócił do zegarka, który oglądali. Spojrzeniem i różdżką. Jakim cudem dał się przekonać do przyjścia tutaj po godzinach pracy? Och, to całkiem proste. Znowu uwierzył w to, że potrzebuje go na maksymalnie kilka minut. Z tymi swoimi bojowymi zadaniami starszy brat zaczął niepokojąco mocno przypominać ich starego. Brakowało jeszcze, żeby chłop zaczął się bawić w godzinę policyjną. Już na samą myśl zbierało mu się na wymioty. Nie, to zdecydowanie była przesada. Jasne, Tim był już trochę stary, ale chyba nie przekroczył tej magicznej granicy, za którą robisz się starym zgredem, prawda?
— Mam nadzieję, że dostanę wyrównanie nadgodzin za ten wypad, stary. Inaczej nie licz na to, że na starość dam ci szklankę wody. Co najwyżej pół, resztę wypiję — rzucił, nie do końca myśląc, co tak właściwie plecie. Czy faktycznie liczył na galeon? Nie. Wątpił w to, żeby miał cokolwiek za to otrzymać. W końcu to rodzinny biznes i każdy musi się dokładać. Wszystko ładnie pięknie, ale kiedy kurwa Dio zacznie coś robić w takim razie? Nie, żeby miał zamiar jej to kiedykolwiek wygarnąć. Zbyt mocno lubił darmowe piwo w kotle oraz nieobitą mordę. Taa, miała całkiem dobry prawy sierpowy.
Czy ten zegarek mógł być coś wart? Szczerze w to wątpił. Jasne, wykonanie ogólne było całkiem niezłe, ale był jednocześnie strasznie zużyty. Otarcia, rysy, gleba, która zapewne dawno temu rozjebała cały wewnętrzny mechanizm. Pewnie więcej wyniesie ich renowacja niż ewentualna sprzedaż. Strata czasu, no ale przecież, że tego nie powie.
— Poliż? Ja nie chcę być nietaktowny i niemiły, ale czy ciebie pojebało, stary? W tej chwili to mogę co najwyżej ocenić kwasowość gleby, w której się taplał przez ostatnie lata. Mam swoje standardy, wyczyść go najpierw — odparł, patrząc na niego z niedowierzaniem. Jasne, nie był może szczególnie bystry, ale nie miał zamiaru wpierdalać gleby jak jakiś kret czy inna glizda. — Poza tym. Sam go już dotykałeś, więc klątw na pewno nie ma. Nie widzę też żadnych kamieni, które mógł... — zaczął, ale nagle przerwał, a wszystko za sprawą cichego głosu, które przerwał tę jakże żywą dywagację. Jakim cudem ktoś był na cmentarzu o tej porze. W sumie, głupie pytanie. Oni jakoś mieli powód. — Mógłbym dać sobie rękę uciąć za to, że tutaj zgubiłem ten pierścionek, stary. Dzięki, że mi pomagasz go znaleźć. Będę miał przejebane, jeśli go nie znajdziemy. Obiecałem Penny, że dzisiaj się oświadczę, a każdy jubiler jest o tej porze zamknięty — dokończył, przybierając odpowiedni ton głos do naprędce wymyślonej historii.
— Och, nie usłyszałem panienki. W czym możemy pomóc? — rzucił, po czym wstał i oświetlił różdżką przestrzeń przed sobą. Laska nie wyglądała nawet jakoś bardzo źle, ale czemu kurwa była taka blada?
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Baba Jaga (1225), William Fletcher (1587)

Wiadomości w tym wątku
[28.06.1972] Meet you at the graveyard - przez Baba Jaga - 31.05.2024, 14:32
RE: [28.06.1972] Meet you at the graveyard - przez William Fletcher - 31.05.2024, 15:12
RE: [28.06.1972] Meet you at the graveyard - przez Baba Jaga - 23.06.2024, 05:39
RE: [28.06.1972] Meet you at the graveyard - przez William Fletcher - 01.07.2024, 15:34
RE: [28.06.1972] Meet you at the graveyard - przez Baba Jaga - 09.07.2024, 22:55
RE: [28.06.1972] Meet you at the graveyard - przez William Fletcher - 21.07.2024, 01:22

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa