• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Anglia Little Hangleton v
« Wstecz 1 2 3 4 Dalej »
[22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości

[22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości
the web
Il n'y a qu'un bonheur
dans la vie,
c'est d'aimer et d'être aimé
sława
VI
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Szef OMSHM-u
187 cm | 75 kg | oczy szare | włosy płowo brązowe Wysoki. Zazwyczaj rozsądny. Poliglota. Przystojna twarz, która okazjonalnie cierpi na bycie przymocowana do osoby, która myśli, że pozjadała wszelkie rozumy.

Anthony Shafiq
29.04.2024, 16:38  ✶  
Cały czas nie umiał sobie odpowiedzieć na pytanie, czy wolał te momenty, kiedy z Isaaca płynęły strugą słowa, czy te, w których właśnie skąpił ich światu, próbując dostosować się do zasad narzuconej gry, które były ukryte z woalem salonowej intuicji.

– Dopytuję, ponieważ, jak już mieliśmy okazję rozmawiać wcześniej, żyjemy w kraju, w którym samo insynuowanie tego, że ktoś ma jednopłciowe preferencje, mogłoby temu komuś bardzo mocno zaszkodzić. – upił kolejny łyk złocistego płynu, a jego twarz wyrażała porcelanową troskę. – Na pewno znasz losy mugolskiego naukowca Turinga. Anglia zmienia się powoli i nawet jeśli teraz świat czarodziejów skupiony jest wokół pytania o pochodzenie i rodowód, obyczajowość i seksualność wciąż znajdują się za ciężką zasłoną tabu. – Usadowił się wygodniej na fotelu i oparłszy się o podłokietniki, ułożył ze swoich długich, pianistycznych palców piramidkę, wpatrując się wciąż stalowymi oczyma w Isaaca.

– Cieszy mnie Twoja spostrzegawczość, cieszą mnie wnioski, którymi się ze mną dzielisz. Twoje oko obserwatora, intuicja, wyczucie ludzi, to kilka z tych cech właśnie, które zdecydowały o moim angażu Twojej osoby. Nie będę ukrywać jednak, że niepokoi mnie łatwość z jaką przychodzi Ci mówienie o tych sprawach. Proste mają się ku sobie mogłoby przekreślić karierę mojego przyjaciela w ministerstwie. Chciałbym mieć pewność, że masz tego świadomość oraz, że otwartość jaką cechują nasze rozmowy, nie wychodzi poza... ten gabinet. – finezyjnym, acz oszczędnym gestem wskazał białe ściany i regały pełne ksiąg. – ...ten, czy inny w którym się spotykamy. Nasz świat jest hermetyczny i to, co byłoby zabawną plotką w Neapolu, tutaj może być jadowym ostrzem. Bardzo, bardzo zależy mi na tym, żebyś o tym wiedział. Jest to...hmm... moje zaufanie, które składam Ci w Twoje ręce, zapraszając Cię do, być może bardziej błahych w wymiarze zadań niż ratowanie niezadowolonych petentów na celnej granicy. Bo świat w mojej ocenie, jest pełen ludzi. Ani dobrych, ani złych. Po prostu ludzkich. Ci zaś są w stanie zrobić bardzo wiele, by wspiąć się ku górze kosztem innych. Lubię patrzeć na Twoją ufność, mam nadzieję, że rozumiesz moją obawę, że z podobną ufnością mógłbyś podejść do kogoś, kto chciałby mi lub moim bliskim zaszkodzić? – Próżno było w jego głosie szukać napięcia, które być może powinno towarzyszyć tego typu treściom. Był stonowany, rozluźniony. Zaciekawiony kolejnym ruchem, ryzykiem, które podjął.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Anthony Shafiq (2631), Isaac Bagshot (1936)

Wiadomości w tym wątku
[22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości - przez Anthony Shafiq - 23.04.2024, 10:16
RE: [22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości - przez Isaac Bagshot - 23.04.2024, 22:47
RE: [22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości - przez Anthony Shafiq - 24.04.2024, 18:49
RE: [22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości - przez Isaac Bagshot - 25.04.2024, 20:46
RE: [22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości - przez Anthony Shafiq - 27.04.2024, 10:09
RE: [22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości - przez Isaac Bagshot - 28.04.2024, 15:06
RE: [22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości - przez Anthony Shafiq - 29.04.2024, 16:38
RE: [22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości - przez Isaac Bagshot - 04.05.2024, 20:31
RE: [22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości - przez Anthony Shafiq - 05.05.2024, 23:32
RE: [22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości - przez Isaac Bagshot - 07.05.2024, 21:59
RE: [22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości - przez Anthony Shafiq - 14.05.2024, 20:48

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa