• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Anglia Little Hangleton v
« Wstecz 1 2 3 4 Dalej »
[22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości

[22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości
Dumbass bisexual
"Każdy problem ma rozwiązanie. Jeśli nie ma rozwiązania, to nie ma problemu."
sława
IV
krew
półkrwi
genetyka
widmowidz
zawód
Historyk magii, pisarz, dziennikarz
Brązowe włosy, granatowe, błyszczące oczy, kapelusz i wieczny uśmiech na twarzy! Isaac ma 186 cm wzrostu, więc na randkę przygotuj szpilki:* Pachnie dymem, bursztynem oraz wanilią.

Isaac Bagshot
28.04.2024, 15:06  ✶  
Isaac uśmiechnął się do Anthony'ego z nad filiżanki herbaty. Oderwał na chwilę wzrok od książek.
- Mowa ciała, spojrzenia, intuicja oraz niewypowiedziany żal i pretensje młodszego z mężczyzn. Czy taka odpowiedź jest wystarczająca, panie Shafiq? Starałem się skupić na swoim zadaniu oraz dobrej zabawie, ale niektóre zachowania same rzucają się w oczy. - Skoro już mieli współpracować, to starał się odpowiadać wyczerpująco na pytania które zadawał mu Anthony. Stąd jego dłuższy wywód na początku ich rozmowy. W końcu za to miał płacone, prawda? Jesli Shafiq oczekiwał jednak czegoś innego, to powinien zacząć się komunikować.
- Lubię książki historyczne, o kulturze oraz sztuce. Polityczne jestem zmuszony czytać, ale nie robię tego z przyjemnością. - Zaczął, stając nieco bokiem do Anthony'ego, żeby lepiej widzieć biblioteczkę.- Lubię kryminały, ponieważ działają na wyobraźnię i trzymają w napięciu. Przeczytałem też chyba wszystkie dostępne książki dla dzieci, ponieważ zawierają w sobie ukryte mądrości i bardzo mi się to podoba. Moją ulubioną jest: "traktuj innych tak, jak sam chciałbyś być traktowany". - Ponownie przeniósł spojrzenie błękitnych oczu na swojego rozmówcę. Jak zwykle błyskały w nich ogniki wesołości oraz zainteresowania otaczającym go światem.- Niby logiczne, ale wielu dorosłych dawno już zapomniało, że trzymanie się takich prostych zasad może poprawić jakość ich życia, oraz jakość życia ludzi wokół. Żeby hmm... - Zmarszczył lekko brwi.- Bardzo często prości, ubodzy ludzie kierują się takimi zasadami. Nie zdają sobie jednak z tego sprawy. Nie musieli nigdzie tego wyczytać, panie Shafiq. To się bierze po prostu z ich serca. Tak więc do listy moich ulubionych książek, dodałbym również te socjologiczne. Lubie się uczyć o ludziach, obserwować ich, badać zachowania, poznawać nowe kultury i porównywać je, żeby później mieć jakiś punkt odniesienia. - Wypił do końca swoją herbatę. W końcu zrobiło mu się trochę cieplej. Odstawił filiżankę na biurko.-Myśli pan, panie Shafiq, że na świecie jest więcej dobrych, czy złych ludzi? Wiem, że to dość duże uogólnienie, bo to tak jakby wsadzić całą ludzkość do jednego z dwóch worków.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Anthony Shafiq (2631), Isaac Bagshot (1936)

Wiadomości w tym wątku
[22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości - przez Anthony Shafiq - 23.04.2024, 10:16
RE: [22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości - przez Isaac Bagshot - 23.04.2024, 22:47
RE: [22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości - przez Anthony Shafiq - 24.04.2024, 18:49
RE: [22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości - przez Isaac Bagshot - 25.04.2024, 20:46
RE: [22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości - przez Anthony Shafiq - 27.04.2024, 10:09
RE: [22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości - przez Isaac Bagshot - 28.04.2024, 15:06
RE: [22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości - przez Anthony Shafiq - 29.04.2024, 16:38
RE: [22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości - przez Isaac Bagshot - 04.05.2024, 20:31
RE: [22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości - przez Anthony Shafiq - 05.05.2024, 23:32
RE: [22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości - przez Isaac Bagshot - 07.05.2024, 21:59
RE: [22.07.72 | Little Hangleton] tak ci końcówkowuję z niepisaniowości - przez Anthony Shafiq - 14.05.2024, 20:48

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa