• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Śmiertelnego Nokturnu v
« Wstecz 1 2 3 4 Dalej »
[24.06.1972] Gabinet spirytystyczny "Ataraxia", Wróżba z dłoni- Ambrosia i Isaac

[24.06.1972] Gabinet spirytystyczny "Ataraxia", Wróżba z dłoni- Ambrosia i Isaac
Dumbass bisexual
"Każdy problem ma rozwiązanie. Jeśli nie ma rozwiązania, to nie ma problemu."
sława
IV
krew
półkrwi
genetyka
widmowidz
zawód
Historyk magii, pisarz, dziennikarz
Brązowe włosy, granatowe, błyszczące oczy, kapelusz i wieczny uśmiech na twarzy! Isaac ma 186 cm wzrostu, więc na randkę przygotuj szpilki:* Pachnie dymem, bursztynem oraz wanilią.

Isaac Bagshot
13.04.2024, 13:47  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.04.2024, 13:49 przez Isaac Bagshot.)  
Zaśmiał się pod nosem słysząc “panicza” i oczywiście, że skorzystał z zaproszenia. Usiadł na tej samej kanapie na której siedziała Ambrosia i spojrzał na jej twarz, żeby ocenić jak bardzo się zmieniła. On sam oczywiście urósł i zmężniał, jednak nie było w tym niczego dziwnego. W końcu ostatni raz widzieli się kiedy byli nastolatkami.
Jeśli zaś chodziło o Milly, to mieli swój własny sposób komunikowania się. Czasem szło im lepiej, a czasem gorzej, jednak musieli jakoś grać razem w Quidditcha i przetrwać siedem lat w szkole. I jak widać, udało się!
-Niedawno wróciłem do Anglii i pomyślałem, że przejdę się po Nokturnie. Wyjechałem zaraz po Hogwarcie. Nie było mnie jedenaście lat. - Wyjaśnij i położył kapelusz na kolanach, a rękę oparł na oparciu kanapy. Odpowiedział nieco ogólnikowo, żeby nie zamęczać Ambrosi swoimi historiami, jeśli nie była nimi zainteresowana. Najwyżej dopyta o szczegóły które będą ją interesowały. Powstrzymał się więc przed wejściem w tryb paplaniny.
-I chyba jakieś przeznaczenie mnie tu ściągnęło. Po szyldzie zupełnie nie domyśliłbym się, że to miejsce należy do znanej mi osoby. - Rozejrzał się po lokalu i uśmiechnął lekko. Był to normalny uśmiech który zazwyczaj gościł na jego twarzy. Isaac zawsze był bardzo pogodny i właśnie takiego mogła go Ambrosia pamiętać ze szkoły. Kiedy wrócił do niej spojrzeniem, czaiły się w nich ogniki zainteresowania. Miejsce naprawdę mu się podobało. Lubił jak jego znajomi z młodości zajmowali się dość nietuzinkowymi zajęciami. Był bardzo ciekawy, jak potoczyło się życie koleżanki ze szkolnych lat.
-To jak idzie interes? Spełniasz się w swojej pracy? I dlaczego akurat Nokturn, lady Macario? To niezbyt przyjazne miejsce dla samotnych i ładnych dam. - Oczywiście, że nie mógł sobie darować i musiał nazwać ją jej pseudonimem oraz damą. Robił to jednak bardziej w formie małej zaczepki i żartu, żeby miała powód do uśmiechu.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Ambrosia McKinnon (1699), Isaac Bagshot (1694)

Wiadomości w tym wątku
[24.06.1972] Gabinet spirytystyczny "Ataraxia", Wróżba z dłoni- Ambrosia i Isaac - przez Isaac Bagshot - 29.03.2024, 13:32
RE: [24.06.1972] Gabinet spirytystyczny "Ataraxia", Wróżba z dłoni- Ambrosia i Isaac - przez Ambrosia McKinnon - 06.04.2024, 06:50
RE: [24.06.1972] Gabinet spirytystyczny "Ataraxia", Wróżba z dłoni- Ambrosia i Isaac - przez Isaac Bagshot - 13.04.2024, 13:47
RE: [24.06.1972] Gabinet spirytystyczny "Ataraxia", Wróżba z dłoni- Ambrosia i Isaac - przez Ambrosia McKinnon - 24.04.2024, 16:26
RE: [24.06.1972] Gabinet spirytystyczny "Ataraxia", Wróżba z dłoni- Ambrosia i Isaac - przez Isaac Bagshot - 11.05.2024, 15:23
RE: [24.06.1972] Gabinet spirytystyczny "Ataraxia", Wróżba z dłoni- Ambrosia i Isaac - przez Ambrosia McKinnon - 19.07.2024, 02:41
RE: [24.06.1972] Gabinet spirytystyczny "Ataraxia", Wróżba z dłoni- Ambrosia i Isaac - przez Isaac Bagshot - 06.03.2025, 01:13
RE: [24.06.1972] Gabinet spirytystyczny "Ataraxia", Wróżba z dłoni- Ambrosia i Isaac - przez Ambrosia McKinnon - 06.03.2025, 07:22
RE: [24.06.1972] Gabinet spirytystyczny "Ataraxia", Wróżba z dłoni- Ambrosia i Isaac - przez Isaac Bagshot - 13.03.2025, 00:39

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa