• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Anglia Inne części Anglii Lake District [10.08.72] Szaleństwo Windermere. Dobry materiał wart jest zarwania nocy

[10.08.72] Szaleństwo Windermere. Dobry materiał wart jest zarwania nocy
Panicz Z Kłami
Hot blood these veins
My pleasure is their pain
krew
genetyka
zawód
Bardzo wysoki - mierzy 192 cm wzrostu. Z reguły ubiera się w czarne bądź stonowane kolory, ale można go spotkać w wielobarwnym ubiorze. Włosy ciemnobrązowe, oczy zielone. Jest bardzo blady, ma sine wokół oczu, które nieco jaśnieje, kiedy jest nasycony, ale to nieczęsto się zdarza.

Astaroth Yaxley
07.04.2024, 16:50  ✶  
Można by polemizować, czy bardziej ja towarzyszyłem Daisy, czy ona mi. Ze swojego stanowiska obstawiałbym raczej tę drugą opcję, biorąc poprawkę na własny rozum i doświadczenie w walce z bestiami, aczkolwiek patrząc na to, w jakie tarapaty mogłaby się wpakować Lockhart, przychodząc tu samotnie... Cóż, w zaistniałej sytuacji, to zdecydowanie ja jej towarzyszyłem i to w roli bodyguarda. Gdybyśmy podjęli taką dyskusję, zapewne ostatecznie okazałoby się, że towarzyszyliśmy sobie nawzajem.
- Myślę, że będę w stanie odpowiedzieć ci na to pytanie, kiedy podejdziemy bliżej, a już z całą pewnością, gdy znajdziemy się na terenie Ośrodka... - przyznałem, całym sobą skupiając się na wyjątkowych umiejętnościach, którymi mógł pochwalić się dumny ród łowiecki Yaxleyów, w tym również ja. Zerknąłem na nią kątem oka, bo te jej historie to prosiły się jednak o to by mieć bodyguarda Aska dwadzieścia cztery godziny na dobę przy sobie... Czasami Kimi i Daisy były jak dwie krople wody, tylko Daisy bywała bardziej zrównoważona, mniej wariacka. Chyba.
- Ja z kolei bym tu przyjechał wypoczynkowo. Bardzo urokliwe miejsce, a przebywanie nad wodą, wśród natury jest odprężające - odparłem nieco przyciszonym głosem. Jeśli nie chciała spłoszyć potencjalnych żywych trupów, to mogłaby być nieco ciszej... Tylko problem polegał na tym, że jej nie uciszałem, bo uwielbiałem, kiedy tyle gadała. Zapewne brało się to stąd, że ostatnimi czasy widziałem się głównie z Ger i Kimi, więc innych żywych nie miałem okazji słuchać. Więc teraz słuchałem jak mało kiedy przedtem.
- Przechodź, przechodź - zachęciłem ją, właściwie to pospieszając. Pewnie bym poszedł pierwszy, ale na razie nic podejrzanego nie zwracało mojej uwagi, więc mogliśmy się zachowywać swobodnie, a też przy okazji Lockhart nie będzie musiała obserwować mojego tyłka.
- Na dobrą sprawę, to mnie nie interesuje kto zaginął, tylko dlaczego zaginął... Może niekiedy wiek i płeć tych ludzi może być istotna, ale w tym przypadku zdaje się, że to kwestia losowości... Aczkolwiek z tym wiekiem, to bym się zastanowił, bo oni wszyscy to raczej młodzi ludzie, pełni życia, nieprawdaż? - zapytałem Daisy i właściwie to ją zapaliłem do dalszego węszenia, bo co jak co, ale jako dziennikarka była idealna do robienia burzy mózgów, a burza mózgów często bywała przydatna podczas tropienia potworów. Jedna osoba mogła przeoczyć ważne fakty, ale dwie osoby bądź trzy... już niekoniecznie. Było ku temu małe prawdopodobieństwo. - Orientujesz się może, czy były jakieś stare ofiary...? Bo powiem ci szczerze, że Bagshota również sobie wyobrażałem jako starego dziada - przyznałem do niej, zatrzymując się i wzruszając ramionami. Ewidentnie jako  młody łowca miałem jeszcze wiele do korekty i nauki, ale nie zamierzałem tego stwierdzać głośno.

!szaleństwoWindermere
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Astaroth Yaxley (2018), Daisy Lockhart (2320), Pan Losu (61)

Wiadomości w tym wątku
[10.08.72] Szaleństwo Windermere. Dobry materiał wart jest zarwania nocy - przez Daisy Lockhart - 07.04.2024, 02:44
RE: [10.08.72] Szaleństwo Windermere. Dobry materiał wart jest zarwania nocy - przez Pan Losu - 07.04.2024, 02:44
RE: [10.08.72] Szaleństwo Windermere. Dobry materiał wart jest zarwania nocy - przez Astaroth Yaxley - 07.04.2024, 16:50
RE: [10.08.72] Szaleństwo Windermere. Dobry materiał wart jest zarwania nocy - przez Pan Losu - 07.04.2024, 16:50
RE: [10.08.72] Szaleństwo Windermere. Dobry materiał wart jest zarwania nocy - przez Daisy Lockhart - 08.04.2024, 01:12
RE: [10.08.72] Szaleństwo Windermere. Dobry materiał wart jest zarwania nocy - przez Astaroth Yaxley - 08.04.2024, 22:39
RE: [10.08.72] Szaleństwo Windermere. Dobry materiał wart jest zarwania nocy - przez Daisy Lockhart - 11.04.2024, 23:45
RE: [10.08.72] Szaleństwo Windermere. Dobry materiał wart jest zarwania nocy - przez Astaroth Yaxley - 14.04.2024, 22:19
RE: [10.08.72] Szaleństwo Windermere. Dobry materiał wart jest zarwania nocy - przez Daisy Lockhart - 16.04.2024, 00:43
RE: [10.08.72] Szaleństwo Windermere. Dobry materiał wart jest zarwania nocy - przez Astaroth Yaxley - 20.04.2024, 20:22
RE: [10.08.72] Szaleństwo Windermere. Dobry materiał wart jest zarwania nocy - przez Daisy Lockhart - 24.04.2024, 21:29

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa