21.10.2023, 20:00 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.11.2023, 15:03 przez Ururu Marquez.)
Dzień dobry. Nie znam wielu postaci, ale mam nadzieję, że uda mi się nominować kogoś w każdej kategorii.
Na to, jak piszesz: Sarah Macmillan
Bardzo lubię jej postki. Np. w sesji z Martinem ale też na Beltane. Bardzo superancka postać.
Na to, jak się wznosisz: Erik Longbottom
Miło się oglądało jak był licytowany na balu, a później jego zaangażowanie na spotkaniu Zakonu.
Na to, jak spadasz: Philip Nott. Za to, że zgodził się brać udział w medialnym widowisku, którym jest jego honorowy pojedynek z panem Lestrange. Wydaje mi się, że jego pozytywna opinia opadnie, jako że w obecnych realiach jest to dość niestosowne tworzenie takich wyniosłych wydarzeń ze strefą vip podczas gdy wiele czarodziejów codziennie boi się o własne życie.
Na to, jak kwitniecie: Heather Wood i Cameron Lupin
Teraz nawet nie pamiętam, gdzie ich widuję, ale jak się gdzieś pojawiają na eventach to są słodziakami.
Na to, jak błyszczycie: Vakel Dolohov i Lyssa Mulciber
Nie czytałam szczegółowo, ale bardzo podoba mi się ich wspólne pojawienie się na pojedynku.
Na to, jak krwawicie: Lyssa Mulciber i Alastor Moody
Co prawda nie znam całego kontekstu ich relacji, ale odrzucenie jej na Beltane było super smutne i dramatyczne. (Ale przynajmniej dzięki temu Lyssa poznała Ulę
)
Oczarowanie: Cynthia Flint
Nasza sesja pogrzebowa w retro była jedną z moich ulubionych. Kocham
Rozbawienie: Dellian Ollivander
Przemiły chłopaczek, który zawsze nieświadomie tworzy komiczne sytuacje z moimi postaciami.
Przykład z Ulą i z Martinem
Smutek: Stanley Borgin
Myślałam przez chwilę, żeby dać to do powyżej kategorii, ale to rozbawienie jest tylko dla nas — Ez cierpi potężnie na samo wspomnienie Borgina XD
Sesja 1
Sesja 2
Siłę: Mogłabym tu wrzucić Sama, bo dzięki niemu Uru stworzył wynalazek i jego kariera nabrała tempa. Mogłabym wrzucić Avelinę, która pomogła mu z eliksirami. Ale to Heather Wood ciągnęła fabułę Marqueza najbardziej.
Heather zaadoptowała go i pomogła odkryć tajemnice jego przeszłości.
Nadzieję: Daisy Lockhart
Wyciąga Martina z piwnicy
Na Beltane i spotkanie po.
Patrzę
Na to, jak piszesz: Sarah Macmillan
Bardzo lubię jej postki. Np. w sesji z Martinem ale też na Beltane. Bardzo superancka postać.
Na to, jak się wznosisz: Erik Longbottom
Miło się oglądało jak był licytowany na balu, a później jego zaangażowanie na spotkaniu Zakonu.
Na to, jak spadasz: Philip Nott. Za to, że zgodził się brać udział w medialnym widowisku, którym jest jego honorowy pojedynek z panem Lestrange. Wydaje mi się, że jego pozytywna opinia opadnie, jako że w obecnych realiach jest to dość niestosowne tworzenie takich wyniosłych wydarzeń ze strefą vip podczas gdy wiele czarodziejów codziennie boi się o własne życie.
Na to, jak kwitniecie: Heather Wood i Cameron Lupin
Teraz nawet nie pamiętam, gdzie ich widuję, ale jak się gdzieś pojawiają na eventach to są słodziakami.
Na to, jak błyszczycie: Vakel Dolohov i Lyssa Mulciber
Nie czytałam szczegółowo, ale bardzo podoba mi się ich wspólne pojawienie się na pojedynku.
Na to, jak krwawicie: Lyssa Mulciber i Alastor Moody
Co prawda nie znam całego kontekstu ich relacji, ale odrzucenie jej na Beltane było super smutne i dramatyczne. (Ale przynajmniej dzięki temu Lyssa poznała Ulę
)Czuję
Oczarowanie: Cynthia Flint
Nasza sesja pogrzebowa w retro była jedną z moich ulubionych. Kocham

Rozbawienie: Dellian Ollivander
Przemiły chłopaczek, który zawsze nieświadomie tworzy komiczne sytuacje z moimi postaciami.
Przykład z Ulą i z Martinem
Smutek: Stanley Borgin
Myślałam przez chwilę, żeby dać to do powyżej kategorii, ale to rozbawienie jest tylko dla nas — Ez cierpi potężnie na samo wspomnienie Borgina XD
Sesja 1
Sesja 2
Siłę: Mogłabym tu wrzucić Sama, bo dzięki niemu Uru stworzył wynalazek i jego kariera nabrała tempa. Mogłabym wrzucić Avelinę, która pomogła mu z eliksirami. Ale to Heather Wood ciągnęła fabułę Marqueza najbardziej.
Heather zaadoptowała go i pomogła odkryć tajemnice jego przeszłości.
Nadzieję: Daisy Lockhart
Wyciąga Martina z piwnicy

Na Beltane i spotkanie po.