17.10.2023, 18:08 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.10.2023, 21:18 przez Brenna Longbottom.)
16.06.72
Heath,
nie będzie mnie dziś i jutro w pracy.
NIE IDŹ SAMA NA PATROL NA NOKTURN.
Jeżeli to zrobisz, przysięgam, że spędzisz dwa tygodnie za biurkiem z raportami.
Jeżeli pojawi się pani Turpin i powie, że w jej kamienicy są czarnoksiężnicy, obiecaj, że potraktuję to priorytetowo po powrocie. I przekaż, że serwowanie sąsiadom wywaru żywej śmierci jest nielegalne. Nie idź tam, ta kobieta ma ludzi za czarnoksiężników tylko dlatego, że noszą czerń albo mają czarne oczy.
Jeżeli usłyszysz, że umarłam, zdementuj plotki.
Jeżeli mój brat powie Ci, że mam z kimś romans, rąbnij mu w nos i powiedz, że ja kazałam.
Wracam 19 czerwca, bądź grzeczną dziewczynką.
Brenna
Heath,
nie będzie mnie dziś i jutro w pracy.
NIE IDŹ SAMA NA PATROL NA NOKTURN.
Jeżeli to zrobisz, przysięgam, że spędzisz dwa tygodnie za biurkiem z raportami.
Jeżeli pojawi się pani Turpin i powie, że w jej kamienicy są czarnoksiężnicy, obiecaj, że potraktuję to priorytetowo po powrocie. I przekaż, że serwowanie sąsiadom wywaru żywej śmierci jest nielegalne. Nie idź tam, ta kobieta ma ludzi za czarnoksiężników tylko dlatego, że noszą czerń albo mają czarne oczy.
Jeżeli usłyszysz, że umarłam, zdementuj plotki.
Jeżeli mój brat powie Ci, że mam z kimś romans, rąbnij mu w nos i powiedz, że ja kazałam.
Wracam 19 czerwca, bądź grzeczną dziewczynką.
Brenna
Don't promise to live forever. Promise to forever live while you're alive.