• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
1 2 3 4 5 6 Dalej »
Poczta Jessiego

Poczta Jessiego
lover, not a fighter
sława
VI
krew
czysta
genetyka
oko uśpione
zawód
artysta sceniczny
175 cm wzrostu (na scenie wydawał się wyższy!) Pełna emocji twarz. Ciemne oczy i włosy, które zwykle pozostają w nieładzie. Goli się na gładko. Szczupły, ale umięśniony - zawodowy tancerz. Strój modny wśród mugolskiej młodzieży, czasami zgoła ekstrawagancki.

Hannibal Selwyn
06.12.2025, 13:26  ✶  
Odpowiedź z 10.09.72 rano, przysłana na zdecydowanie lepszej kartce z logo The Globe.

Jess,

Najgorsza noc w moim życiu, ale jestem w miarę cały. Poparzenia powinny zagoić się w przeciągu tygodnia, tak przynajmniej mówiła uzdrowicielka. Będę też musiał się chwilowo przeprowadzić.
Dobrze słyszeć, że wszyscy żyjecie. Gdybym mógł jakkolwiek pomóc, wal jak w dym.
To chyba źle brzmi teraz. Ale i tak wal.
Pozdrów rodzinę. Uściskaj od siebie i ode mnie. Benji'ego też.

Trzymajcie się,

H.
Evil Queen
Kill them with success and bury them with a smile
V
krew
zdrajca krwi
genetyka
—
zawód
Niewymowna
Ma jasne włosy, jasne oczy i 177 centymetrów wzrostu. Chętnie chodzi w butach na obcasach, mimo wysokiego wzrostu. Potrafi uśmiechać się bardzo pięknie i ciepło, ale zwykle uśmiech ten jest absolutnie fałszywy.

Charlotte Kelly
17.02.2026, 19:06  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.02.2026, 19:08 przez Charlotte Kelly.)  

04.12.70

Jessie,

przestań zamęczać tę biedną sowę! Jeśli tak dalej pójdzie, wkrótce padnie ze zmęczenia. Mam dość tego deszczu listów i jej nieszczęśliwego spojrzenia.
Rozmawiałam z Twoim wujkiem. Zadbał o świstokliki do Francji, a ja zarezerwowałam ci na weekend hotel na trzy noce. Uznaj to za przedwczesny prezent na Yule i załatw, cokolwiek masz załatwić, obojętnie, czy to dokonanie zbrodni (skuteczniejsze niż wysyłanie wyjców), czy wybranie się na randkę.
Pamiętaj, że jeśli z kimś się zwiążesz, oczekuję, że przedstawisz mi tę osobę przed poważnymi deklaracjami.
Jeśli z kolei planujesz zbrodnię, oczekuję, że zadbasz o alibi.
Podobnie, oczekuję także, że we Francji będziesz odpowiednio się ubierał. Przygotowałam Ci kilka szat i koszul. Nie możesz pokazać się na paryskich ulicach w niewłaściwie dobranych kolorystycznie ubraniach.
Całusy.
Mama

Poza liścikiem w pokoju znalazłeś dwa świstokliki i częściowo spakowaną walizkę.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Strony (4): « Wstecz 1 2 3 4

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa