![]() |
|
Sowa Lycoris - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Sowa Lycoris (/showthread.php?tid=1042) |
Sowa Lycoris - Lycoris Black - 01.03.2023 ***
RE: Sowa Lycoris - Elliott Malfoy - 02.03.2023 —16/04/1972—list na papierze z tłoczonym tarczą herbową Ministerstwa - słowa są napisane wyraźnie, widać że osoba, która je pisała ma bardzo wyrobiony i dokładny charakter pisma, aż dostrzec można w nich też pewną niedbałość, szybkość w kreśleniuLycoris, wybacz za ten niesamowicie oficjalny pergamin, to pierwsze, co mi wpadło w ręce. Percy jest w szpitalu. Nie chciałem martwić Cię wcześniej, nie wiedziałem też czy zniknął, jak to ma w zwyczaju, bo coś go przerosło, czy faktycznie się coś stało. Jak go nie było to napisałem do jednej zaufanej osoby z Brygady Uderzeniowej, aby powęszyła. Nic nie znaleźliśmy, Perseusza też nie. Ostatecznie został znaleziony na ławce w okropnym stanie. Właśnie wybieram się do Munga. Mam nadzieję, że się tam spotkamy. Jeżeli nie masz jak się tam zjawić (w co wątpię) dam Ci znać co z Twoim bratem w następnym liście. Elliott Malfoy RE: Sowa Lycoris - Perseus Black - 03.03.2023 13.04.1970
Lycoris,Pamiętasz zegar po dziadku Cygnusie? Ten wielki, niemodny zegar, który zabrałem ze sobą z Grimmauld Place? Zatrzymał się dziś o godzinie 3:27 nad ranem. Dochodzi piąta, a ja próbuję go naprawić. Na Merlina, nigdy nie naprawiałem zegara! Tyle tu skomplikowanych mechanizmów, że czuję się całkowicie bezradny. Wiesz, co mi przypomina? Moje życie - nie rozumiem niczego i z niczym nie umiem sobie poradzić. Nie wiem, jaki dziś dzień tygodnia. Zimno mi. Nie mogę spać. Przyjdź do mnie. P. RE: Sowa Lycoris - Brenna Longbottom - 01.04.2023 Pokłosie sesji
21.04.72
Szanowna Panno Black, podczas śledztwa prowadzonego z ramienia Brygady Uderzeniowej znaleźliśmy ciała kilku osób. Zostały wydobyte z wody: prawdopodobnie część obrażeń zadały utopce, choć na tym etapie śledztwa nie możemy wykluczać także udziału czarodzieja. Wszystkie szczątki zostaną przetransportowane do Biura Koronera jeszcze dzisiaj. Raport z autopsji powinien być opatrzony numerem sprawy 72.8138. Będziemy wdzięczni za każdą wskazówkę dotyczącą czasu zgonu oraz możliwej tożsamości ofiar. W razie dodatkowych pytań służę pomocą. Z wyrazami szacunku Brenna A. Longbottom Detektyw Brygady Uderzeniowej RE: Sowa Lycoris - Vakel Dolohov - 01.07.2023 Londyn, 3 maja 1972
Lycoris, nie zamierzam lać wody i przedłużać tego listu, więc napiszę wprost – piszę do Ciebie, bo jestem ciekaw pikantnych detali na temat tego, co się wydarzyło na Polanie Ognisk. Ludzie snują jakieś dyrdymały, od których aż boli głowa, ale w jednym są spójni – w tym, że jest grupa osób zimnych jak kamienie, co się ocknęli wczoraj w leśnej lecznicy. Miałaś może okazję zbadać ich ciała? Czuj się zaproszona do Praw Czasu, jeżeli zechcesz uchylić nam drzwi prowadzące do dalszych badań. V. D. RE: Sowa Lycoris - Geraldine Greengrass-Yaxley - 06.12.2023 Londyn 05.05.1972r.
Lycoris, Przepraszam, że Cię niepokoję, jednak pamiętam, o tym, że dosyć blisko trzymasz się z moim bratem. Być może posiadasz jakieś informacje, gdzie może się on znajdować? Od Beltane czuję bardzo dziwne uczucie, wiadomo, jak to jest z bliźniakami, łączy nas silna więź. Mam wrażenie, że mogło mu się coś przydarzyć, coś złego. Nie wnikam w to, co robi w wolnym czasie, po prostu chciałabym mieć pewność, że jest bezpieczny. Nie ma go w domu, nie było u rodziców, już nie wiem, gdzie powinnam zacząć szukać. Może coś wiesz? Pozdrawiam,
G.A.Y. RE: Sowa Lycoris - Perseus Black - 20.05.2024 Londyn, 05.07.1972
![]() Więcej informacji o wydarzeniu wkrótce
![]() |