Secrets of London
Sowa A. Greengrass - Wersja do druku

+- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl)
+-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Sowa A. Greengrass (/showthread.php?tid=3795)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Sowa A. Greengrass - Brenna Longbottom - 16.10.2025

15.09.72

Ambroise,

czy przyjmujesz jako uzdrowiciel - w Mungu albo poza nim - konsultacje z osobami, które nawdychały się tego cholernego dymu podczas Spalonej Nocy? Trafiłam do Munga, bo mnie poparzyło i poddusiło, i dali mi jakieś leki, ale objawy nie minęły, pomyślałam więc, że teraz, kiedy pewnie zajęto się najgorszymi przypadkami, dobrze byłoby się tym zająć.
Jeśli to możliwe, wskaż mi proszę daty.

Z pozdrowieniami
Brenna L.

RE: Sowa A. Greengrass - William Lestrange - 21.10.2025

Ambroise,

Nie wiem jakim cudem już jest wrzesień. Jak tak dalej pójdzie (a na pewno tak będzie) to w następny wtorek obudzę się i będę po 60tce.

Nadrabiam korespondencje i te ludzkie takie, wiesz, spotkania, wypada czasem wyjść z piwnicy. Masz chwilę? Dostosuję się do dnia i godziny.

William

P.S. To jest - jeżeli wciąż chcesz ze mną rozmawiać (mam nadzieję, że tak, bo z mało kim tak dobrze mi się milczy. Rozmawia też, oczywiście- wiesz o co mi chodzi...)

RE: Sowa A. Greengrass - Prudence Fenwick - 23.10.2025

Londyn 25.09.1972

Ambroise,

Mielibyście może ochotę wpaść do mnie 28.09, o godzinie 18? Chciałam zorganizować Benjy'emu małą niespodziankę urodzinową, na pewno się ucieszy jeśli się zjawicie.

Prudence

RE: Sowa A. Greengrass - Benjy Fenwick - 24.10.2025

28/09/1972

Po tym wszystkim i przy tym, co się dzieje (wiesz dobrze, o co chodzi), musiałem się wycofać. Nie chcę nikomu zaszkodzić - to nigdy nie był mój cel. Teraz sam widzisz, jak sprawy wyglądają.

Mam do domknięcia jeszcze kilka rzeczy. Jedna z nich jest naprawdę istotna - musimy się spotkać, zanim wyjadę. Tak będzie najlepiej dla nas wszystkich, myślę, że nie ma innej drogi, jeśli chcemy uniknąć większych komplikacji.

Nie potrafię o tym mówić. Wiesz, co mam na myśli. Nie udaję, że jestem z tego dumny. Nie jestem. Proszę Cię - miej na nią oko. Nie dla mnie. Dla niej.

Nie pytaj o więcej. Wiesz wszystko. Wiem, że rozumiesz. Dzięki.

B.

RE: Sowa A. Greengrass - Prudence Fenwick - 31.10.2025

Londyn 25.09.1972

Ognista będzie w porządku, wszystkim innym zajęłam się sama.

Prudence

Londyn 30.09.1972

Ambroise,

Jest szansa, że uda mi się znaleźć chwilę w tym tygodniu. Odpowiada Ci środa 04.10? Mam wtedy dzień wolnego, wybierz godzinę, a się dostosuję.

Prudence

list otrzymany po powrocie Ambroise'a do Wielkiej Brytanii
07.10.1972

Mam nadzieję, że dobrze się bawiliście, w Rumunii, beze mnie.

Prudence

RE: Sowa A. Greengrass - Benjy Fenwick - 31.10.2025

25.09.1972

A.,

Tak, 27.09 w LH nadal aktualne. Wszystko w porządku z mojej strony, plan się nie zmienił. Do zobaczenia.

B.

29/09/1972

A.,

Nie musisz mnie chwalić ani oszczędzać w ocenach, idiotą jestem od dawna i nie zamierzam się z tym kłócić. Dzięki za szczerość.

Spotkajmy się w tym samym miejscu, co ostatnio, o dziewiątej wieczorem. Nie musisz niczego ułatwiać ani komplikować - wiem, że i tak zrobisz, co trzeba, po swojemu. Doceniam, że jesteś po mojej stronie, nawet jeśli uważasz, że sam siebie wykończę. To już coś.

B.

26/09/1972

A.,[/aa]
[a]W porządku, będę przy wschodniej bramie Regent's Park dziś w nocy. Zobaczymy, co da się zrobić.

B.